Son Güncelleme:
12/06/2023 - 10:43

7 Kasım 2012

Seminer: "Colombia within Latin America, and Latin America within the World: Problems and Challenges", Pablo Navas, University of Andes Rektörü

University of Andes Rektörü Sayın Pablo Navas, 7 Kasım 2012 tarihinde saat 15:30'da MM Binası 411 no'lu odada "Colombia within Latin America, and Latin America within the World: Problems and Challenges" konulu bir seminer verecektir. Kolombiya Büyükelçiliği ve Latin ve Kuzey Amerika Çalışmaları Yüksek Lisans Programı, ilgilenen herkesi seminere davet eder.

17 Ekim 2012

Seminer: "Building Bridges: Latin America and Turkey Relations", Dr. Ariel Gonzalez

Dr. Ariel Gonzalez, 17 Ekim 2012 tarihinde saat 15:30'da MM Binası 411 no'lu odada "Building Bridges: Latin America and Turkey Relations" konulu bir seminer verecektir. Latin ve Kuzey Amerika Çalışmaları Yüksek Lisans Programı, ilgilenen herkesi seminere davet eder.

5 Ekim 2012

Seminer: "The US Election System and the Campaign of 2012", Assist. Prof. Danny Hayes

Assist. Prof. Danny Hayes, 5 Ekim 2012 tarihinde İİBF Binası F109 no'lu odada "The US Election System and the Campaign of 2012" konulu bir seminer verecektir. İlgilenen herkesi saat 14:00'da başlayacak olan etkinliğimize davet ederiz.

24 Mayıs 2012

Seminer: "A Migration That Enriched A Continent: The 'Turks' in Latin America", Mr. Juan Luis Mejia

Kolombiya Büyükelçiliği ve Latin ve Kuzey Amerika Çalışmaları Master Programı tarafından düzenlenen, EAFIT Üniversitesi Rektörü Mr. Juan Luis Mejia tarafından verilecek olan "A Migration That Enriched A Continent: The 'Turks' in Latin America "  konulu seminere ilgilenen herkes davetlidir. Seminer, 24 Mayıs 2012 tarihinde saat 14:30'da Kültür ve Kongre Merkezi C Salonu'nda yapılacaktır.